If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам съвети и препоръки за предни дискове,марки цени,и най вече от изпитани неща.За първи път трябва да сменям дискове,досега на всичките ми коли се разминава. Някой ползва ли РЦ,дайте мнение за него
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Аз съм с такива - какво да ти кажа спира колата- още съм жив.
За около 20к км нямат ръб все още, но аз рядко спирам интензивно.
Иначе Петко беше с такива по едно време и първоначалните му отзиви бяха добри , но после нещо не му хареса- питай го него направо. Все пак са доста евтини.
аз съм с Textar обикновенни - тито рязани нито дупчени и колата си спира супер! много съм доволен! единствено лошото в че тези дискове са малко капризни откъм накладки и ако не са хубави накладките започва да свирят страшно! не знам защо така се получава. с други дискове не съм имал подобен проблем. цената беше около нещо като 150 -200 лв бройката до клкото си спомням ама говоря наизуст
NATIONAL ..... ловя бас че ще спираш с поне 4 метра по малко и няма да загряват... около 340 лева без отстъпка
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Ако не ме лъже паметта, bobo си беше купил някакви надупчени и нарязани от adventurecar във Варна. Аз също смятам да си купя такива като станат за смяна мойте. За 156-та бяха около 250лв 2-та диска предни.
NATIONAL ..... ловя бас че ще спираш с поне 4 метра по малко и няма да загряват... около 340 лева без отстъпка
за 125 лв. бате просто си представи какво Брембо си купуваш! Маде ин Полски Тръмбеш!!! точно такива брембо макс на една 3-ка ги хвърлихме слад 2 месеца защото бяха толково криви че като спираш и си правиш антицелулитен масаж!
Ако не ме лъже паметта, bobo си беше купил някакви надупчени и нарязани от adventurecar във Варна. Аз също смятам да си купя такива като станат за смяна мойте. За 156-та бяха около 250лв 2-та диска предни.
Трябва да се провери по-обстойно тая работа Надупчени и нарязани за 250 лв ми е леко съмнително, но щом Бобо е вземал.
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Значи 250лв са само 2-та предни, задните не са нарязани и надупчени. 4-те диска са 350лв. Ако искаш, провери . Аз ги държах в ръцете си преди месец, ама джоба ми беше празен National, за които казва нео, мисля че пак са нарязани и/или надупчени
За всички от Варна момчето в магазина на adventurecar се казва Ники и е много сериозен аз от него си взех педалите Sparco сега и един Sparco филтър ще взема много съм доволен от магазина с него говорих за 156ца имат надупчени дискове предни и задни и цените са много добри.
За всички от Варна момчето в магазина на adventurecar се казва Ники и е много сериозен аз от него си взех педалите Sparco сега и един Sparco филтър ще взема много съм доволен от магазина с него говорих за 156ца имат надупчени дискове предни и задни и цените са много добри.
Сега ако ни кажеш и къде се намира във Варна Ако мога ще помагам нали повечето време съм там
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment