Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за предни дискове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет за предни дискове

Искам съвети и препоръки за предни дискове,марки цени,и най вече от изпитани неща.За първи път трябва да сменям дискове,досега на всичките ми коли се разминава. Някой ползва ли РЦ,дайте мнение за него
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Аз съм с такива - какво да ти кажа спира колата- още съм жив.
    За около 20к км нямат ръб все още, но аз рядко спирам интензивно.
    Иначе Петко беше с такива по едно време и първоначалните му отзиви бяха добри , но после нещо не му хареса- питай го него направо. Все пак са доста евтини.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

аз съм с едни трибуквенни за 100 лева двата вече 40000 км имат ръбче ама аз и спирачките за нищо го нямам .
      неши като MVN или KPN нещо такова
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
        аз съм с едни трибуквенни за 100 лева двата вече 40000 км имат ръбче ама аз и спирачките за нищо го нямам .
        неши като MVN или KPN нещо такова
        КВП,можеби

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ми една червена кутия и маи така пичеше
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

аз съм с Textar обикновенни - тито рязани нито дупчени и колата си спира супер! много съм доволен! единствено лошото в че тези дискове са малко капризни откъм накладки и ако не са хубави накладките започва да свирят страшно! не знам защо така се получава. с други дискове не съм имал подобен проблем. цената беше около нещо като 150 -200 лв бройката до клкото си спомням ама говоря наизуст
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

150 -200 лв бройката
              Стига бе бате Брембо МАКС е по 125 лв. или нещо такова беше Засега си комуникирам с колегата Мимо,той ми предлага Цимерман за 136 лв. двата

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                150 -200 лв бройката
                Стига бе бате Брембо МАКС е по 125 лв. или нещо такова беше Засега си комуникирам с колегата Мимо,той ми предлага Цимерман за 136 лв. двата
                Моето излезе по 90 лв. и около 70 за АТЕ накладки , които се оказаха за боксер ама това е друга тема
                BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

NATIONAL ..... ловя бас че ще спираш с поне 4 метра по малко и няма да загряват... около 340 лева без отстъпка

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Ако не ме лъже паметта, bobo си беше купил някакви надупчени и нарязани от adventurecar във Варна. Аз също смятам да си купя такива като станат за смяна мойте. За 156-та бяха около 250лв 2-та диска предни.
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

NATIONAL ..... ловя бас че ще спираш с поне 4 метра по малко и няма да загряват... около 340 лева без отстъпка
                      за 125 лв. бате просто си представи какво Брембо си купуваш! Маде ин Полски Тръмбеш!!! точно такива брембо макс на една 3-ка ги хвърлихме слад 2 месеца защото бяха толково криви че като спираш и си правиш антицелулитен масаж!
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от boian
                        Ако не ме лъже паметта, bobo си беше купил някакви надупчени и нарязани от adventurecar във Варна. Аз също смятам да си купя такива като станат за смяна мойте. За 156-та бяха около 250лв 2-та диска предни.
                        Трябва да се провери по-обстойно тая работа Надупчени и нарязани за 250 лв ми е леко съмнително, но щом Бобо е вземал.
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Значи 250лв са само 2-та предни, задните не са нарязани и надупчени. 4-те диска са 350лв. Ако искаш, провери . Аз ги държах в ръцете си преди месец, ама джоба ми беше празен National, за които казва нео, мисля че пак са нарязани и/или надупчени
                          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

За всички от Варна момчето в магазина на adventurecar се казва Ники и е много сериозен аз от него си взех педалите Sparco сега и един Sparco филтър ще взема много съм доволен от магазина с него говорих за 156ца имат надупчени дискове предни и задни и цените са много добри.
                            EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman
                              За всички от Варна момчето в магазина на adventurecar се казва Ники и е много сериозен аз от него си взех педалите Sparco сега и един Sparco филтър ще взема много съм доволен от магазина с него говорих за 156ца имат надупчени дискове предни и задни и цените са много добри.
                              Сега ако ни кажеш и къде се намира във Варна Ако мога ще помагам нали повечето време съм там
                              BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Working...
                              X